Půjčka od nás pomůže vašim obchodům

Obchodní příležitosti čekají doslova na každém rohu. Ale nečekají dlouho a jistě nečekají na každého. Šanci má jen ten, kdo se dokáže chopit příležitosti a nebojí se riskovat. Při rozjezdu podnikání však nestačí jen dobrý nápad. Nestačí přijít s produktem, který na trhu chybí a o který bude velký zájem. Je třeba také získat patřičnou hotovost pro začátek vašeho podnikání. My vám ji poskytneme. https://www.fahd.cz/hypoteka-bez-registru/ je specialistou na poskytování nebankovních úvěrů pro podnikatele. Jak už název napovídá, není překážkou drobný záznam v registru dlužníků, ani nízké daňové přiznání. Peníze pro vaše podnikání budou velmi rychle připraveny a vše vyřídíte z pohodlí vašeho domova. Úvěr bude zaručen nemovitým majetkem, a proto se můžete těšit na velmi výhodnou splátku a nízkou úrokovou sazbu.

dohoda

Jistota při splácení
Chcete mít při splácení úvěru jistotu, že vždy budete mít dostatečnou hotovost na zaplacení? Volte dlouhou dobu splácení a nízkou výši měsíční splátky. V takovém případě, vás splácení úvěru neohrozí ani ve chvíli, kdy se vám v některých měsících bude v podnikání dařit hůře. Nemusíte mít obavy z dlouhého splácení. Vůbec se vás nemusí týkat původně sjednaná lhůta, která může být dlouhá až třicet let. Nebankovní hypotéka umožňuje předčasné splacení, a to bez jakékoliv sankce. Také vám umožní zaslat mimořádnou splátku a tím si snížit náklady úvěru v podobě placených úroků. U tohoto typu úvěru totiž platíte úrok jen z té částky, kterou skutečně vyčerpáte, ačkoliv si můžete kdykoliv znovu půjčit. Opětovné čerpání je možné, a to až do výše sjednaného limitu.

kalkulačka

Prostřednictvím vyplněného kontaktního formuláře se dozvíte všechny potřebné informace a také si můžete požádat o zpracování předběžné a nezávazné kalkulace. Tak se dozvíte vše o výhodách nebankovní hypotéky.